Wedstrijd 2021

Zaterdag 4 december stond de jaarlijkse wedstrijd, ingericht door hondenschool De Woef, op de agenda. Met 160 ingeschreven honden was alles volzet. Het slechte weer en corona hebben er toch voor gezorgd dat er afzeggingen waren.

Na dagenlang alles goed voorbereid te hebben liep de wedstrijd dan ook gesmeerd. Er werd gestreden op hoog niveau waarbij Hanne en Jan in programma 1 een spannende strijd hebben gestreden. Hanne ging uiteindelijk lopen met de eerste prijs, wat na tal van ereprijzen ook verdiend was.

Ondertussen zorgden de mensen in de keuken en de kantine ervoor dat iedereen voorzien werd van de nodige drank en eten.

Weer een geslaagde organisatie met dank aan iedereen die meegeholpen heeft.

Klik op deze link voor de foto’s.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *